PROGRAM OKT 2017 – JAN 2018.

NOSTALGIA – Torsdag 19 okt kl 18.00

Vi ser filmen ”En handfull kärlek” från 1974. Vilgot Sjöman regisserade och Anita Ekström, Ingrid Thulin, Ernst Hugo Järegård m fl spelade i denna historia om kärlek och politik under storstrejkens år 1909. Filmen innehåller många fina scenerier från Söder och Stockholm i övrigt, och den belönades också med tre Guldbaggar 1974.

Adress: Ringvägen 56, ingång på baksidan mot Eriksdalsskolan. Buss till Rosenlund.

Kostnad 60 kr, inkl dryck och två mackor, betalas på plats.

OBS! Max 22 personer. Bindande anmälan senast 16 okt!

Filmens längd 2 tim 20 min.

JULFEST - Torsdag 7 december kl 19.00

Luciatåg och sånguppträdande

Vi firar traditionsenlig julfest med luciatåg i den nyrenoverade församlingssalen. Det börjar med luciatåget kl 19.00. Efter kaffet kommer sångaren mm Daniel Yngwe och ger oss en liten föreställning med blandade visor, julsånger mm.

Adress: Borgmästargatan 11. Kostnad 80 kr, betalas på plats.

Anmälan senast 4 december

STADSTEATERN - Fredag 2 jan 2018 kl 19.00

Våra drömmars stad

Våra drömmars stad – efter Per Anders Fogelströms älskade stockholmssvit. Här i en rik och generös uppsättning av Linus Tunström och Ulla Kassius med många välkända namn i ensemblen. Henning, Tummen, Lotten, Emelie, August, Bärta, Johan och Erik – liv i en liten glipa i tiden. Folkhemmet kommer och går. Människor föds och dör. Men staden finns kvar – evig men i ständig förändring. OBS! Ta med barnbarnen och ge dem chans till lite Stockholmshistoria.

Kostnad pensionär 340 kr, OBS! Barn och ung under 26 år 100 kr.

25 platser bokade – först till kvarn gäller. OBS! Bindande anmälan senast 9 oktober!

därefter inbetalning till plusgiro 558368-7

Du anmäler dig till:

Nils Öström, 070-910 2879, eller via e-post

nils.ostrom@telia.com eller

info@sofiahembygdsforening.se

Betalning

Du betalar aktiviteterna i förskott till föreningens plusgiro eller på plats. Se programmet till vänster.