OBS! ÄNDRAT PROGRAM HÖSTEN 2020

Med anledning av det fortsatt rådande läget när det gäller coronavirusets spridning, har styrelsen beslutat att inte genomföra några aktiviteter under hösten 2020 förutom ett formellt årsmöte (se nedan).

Eftersom få aktiviteter genomförs 2020 har styrelsen beslutat att inte ta ut någon årsavgift för 2021. De som inte betalat årsavgift för 2020 kommer dock att få en påminnelse om detta.

ÅRSMÖTE - TORSDAG 10 SEPTEMBER KL 19.00

Det aviserade årsmötet genomförs i Stora Församlingssalen

Borgmästargatan 11, dock utan kaffeservering och efterföljande föredrag.

För att göra det möjligt att hålla distans placerar vi ut stolar glest i lokalen.

Anmäl därför deltagande senast 8 september till nils.ostrom@telia.com

eller telefon 070 910 2879. OBS gäller även de som tidigare anmält

sig till årsmötet.

De som redan betalat in avgift för föredrag får tillbaka denna genom att

meddela kontonummer för återbetalning till nils.ostrom@telia.com eller

mobil 070 910 2879.

Klicka här för program i pdf-format.

Avi till inbetalning av medlemsavgift hittar du genom att klicka här.

Tidigare aktiviteter under 2019

Visning av Stockholms Tingsrätt. Vi fick en visning och presentation av Stockholms Tingsrätt och dess verksamheter under ca 2 timmar.

Hansers Bio på biografen Victoria visade ett program om Stockholm på ca 1,5 timme bestående av 3 filmer; Stolta stad, Stockholmar´n och Den röde hanen.

RESA MED ÅNGFARTYGET EJDERN

Några deltagare (ca 10) från Föreningen Södermalm åkte med Ejdern samma dag som Sofia Hembygdsförening (13 juni,) men bara till Drottningholm. Våra deltagare (23) fortsatte hela vägen till Södertälje, där några av oss även intog lunch innan vi åkte tillbaka till Stockholm med pendeltåget.

Länk till Föreningen Södermalm hittar du om du klickar HÄR.

Du anmäler dig till:

Nils Öström, 070-910 2879

via e-post

nils.ostrom@telia.com eller

info@sofiahembygdsforening.se

Betalning

Du betalar aktiviteterna  i förskott till föreningens plusgiro eller på plats.

Se programmet till vänster.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Med anledning av den nya dataskyddsförordningen vill vi informera om att Sofia Hembygdsförening enbart spar uppgifter om sina medlemmars namn, adress, telefonnummer och i förekommande fall mejladress. När medlemskapet upphör raderas uppgifterna. Uppgifterna lagras och hanteras endast av föreningens kassör.